loba-logo

Німецьке підприємство Loba виробляє хімічні засоби для обробки та догляду за паркетом з 1922 року. Після численних випробувань та досліджень команда фірми Лоба змогла виготовити шедевр у світі паркетної хімії — лак для паркету Lobadur.

Однокомпанентні лаки Лобадур Лайф (Lobadur WS Life), створені на водній основі, відрізняються високим екологічним стандартом і мають привабливу вартість. Паркетний лак Лобадур практично не мають неприємного запаху, тому їх можна сміливо рекомендувати для застосування в приміщеннях з підвищеними санітарно-гігієнічними вимогами (кухня, харчоблоки, ігрові дитячі кімнати) і в кімнатах з невеликою прохідністю. Лаки Лоба не тільки вигідно відтінюють деревну фактуру, але й надають природного вигляду паркетному декору.

Двокомпонентні лаки Лобадур зі спеціальним затверджувачем, а також однокомпонентні лаки Лобадур Ізі фініш (Lobadur WS EasyFinish) відмінно підійдуть для приміщень з великою прохідністю. Паркетне покриття буде повністю захищене від механічних пошкоджень, також такі лаки забезпечують протиковзкий ефект. Паркетні лаки Лоба можна використовувати в приміщеннях, де підтримується низька температура, завдяки їхній морозостійкості.